Mijn bedrijf

De pagina waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren

Misschien kende u ons nog niet, maar wij kennen u wel.
Wie zijn wij??
Wij zijn Söser LED – Fire & Safety Solutions uit Dieren.

Sinds 2003 heb ik me altijd bezig gehouden met werkzaamheden op het gebied van brandveiligheid en veiligheid en ben ik ruim 13 jaar vrijwilliger geweest binnen Brandweer Dieren. Door de ervaringen die ik hiermee heb opgedaan heb ik veel geleerd maar ook veel gezien en ben ik er achter gekomen dat het nog beter kan en moet. En ja, wat is dan mooier om van je hobby je werk te maken. In 2015 zijn wij begonnen in Dieren met het opstarten van onze onderneming op het gebied van Brandveiligheid en Veiligheid en sindsdien zijn wij landelijk echt aan het groeien. Momenteel werken wij vanuit ons kantoor en werkplaats aan huis maar willen wij op den duur een pand betrekken in Dieren en / of Spankeren. Uiteraard is het streven om binnen de gemeente Rheden te groeien en jullie veiligheidsadviseur te worden en jullie te ontzorgen.

Wat doen wij??
Naast het verzorgen dat alle bouwkundige brandwerende zaken onder controle zijn, zoals keuren en leveren van blussers, noodverlichtingen, rookmelders, BMI installaties, brandwerendheid, etc. kunnen wij u ook ontzorgen met Advies en Trainingen (BHV), inbraak- en camera installatie en LED verlichting.

Wij durven van onszelf te zeggen dat de klant bij Söser LED – Fire & Safety Solutions ook nog echt koning is en dat blijft niet onopgemerkt. Daardoor onderscheiden wij ons ook op de markt.

Wij hebben alles onder één dak om u als klant te ontzorgen. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.soser.nl .

Söser LED – Fire & Safety Solutions | Sweelincklaan 2 | 6952 ED  Dieren

T: 0313 84 45 43 |M: 06 16 81 70 08  | W: www.soser.nl | E:

 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.