Mijn bedrijf

De pagina waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren

Ik ben degene die nu als vervanger de Dierense praktijk van Sander van der Zwan  bedient. Een korte introductie: 

Sander en ik kennen elkaar uit Rotterdam, toen wij daar beiden in de jaren '80 als advocaat werkten. Sander is samen met zijn - helaas overleden - vrouw Minny een advocatenkantoor in Dieren begonnen en enkele jaren later ben ik samen met mijn vrouw Marga een advocatenkantoor in Apeldoorn begonnen. Sander en ik werken al sinds tientallen jaren prima samen en bij afwezigheid van Sander (in bijvoorbeeld vakanties) heb ik zijn praktijk ook waargenomen. Ik ben redelijk goed bekend met zijn Dierense praktijk.

Helaas is Sander wegens ziekte nu langdurig niet in staat zijn praktijk te voeren. Hij heeft mij gevraagd het Dierense deel van zijn praktijk waar te nemen. Daar ben ik sinds 9 maart jl. druk mee bezig.Een enkele Dierense cliënt wordt overigens door een andere collega waargenomen omdat dat beter uit kwam. Intussen heb ik al de nodige contacten met cliënten van Sander in lopende zaken gehad en ben ik verschillende malen in Dieren, Spankeren en Ellecom geweest om de plaatsen en de bedrijven te verkennen. 

Ons advocatenkantoor: Sinds dit jaar voeren wij onze praktijk met drie advocaten: Mijn vrouw Marga van Arnhem, onze dochter Else-Marie van Dijk en ik. De rechtsgebieden waarop wij in hoofdzaak werkzaam zijn: contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, handelsrecht, incassozaken en IT-contracten. Wij maken en beoordelen contracten en andere stukken, adviseren en (waar nodig) procederen.  Voor meer informatie over onze praktijk verwijs ik u kort naar onze website: www.vandijkvanarnhem.nl

Voor zaken van de Dierense cliënten van Sander komen wij naar de cliënten toe: Zij hoeven niet naar Apeldoorn te komen. 

Sip van Dijk
Van Dijk & Van Arnhem Advocaten
Soerenseweg 146A
7313 EM  Apeldoorn

telefoon van Sander is doorgeschakeld naar Sip: 0313 422 477
mobiel Sip: 0653 13 34 16  |  mobiel Else-Marie: 0682 62 78 84 
e-mail:    |       
website: www.vandijkvanarnhem.com

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.