DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Lokaal Rheden Cadeaukaart

RHEDEN – Lokaal Rheden staat voor een duurzame verbinding tussen lokale ondernemers en consumenten. Het initiatief is ontstaan tijdens de corona periode waarbij de behoefte sterker werd om lokaal inkopen te doen.

Initiatiefnemers

Inge Butterman en Ben Denekamp geloven in online inkopen, maar dan wel bij de lokale ondernemers, en nu het fysiek winkelen weer mogelijk is hebben zij als doel deze ondernemers te steunen en bewoners te stimuleren om binnen de gemeente boodschappen te doen. Op 25 juni 2020 is Stichting Lokaal Rheden vastgelegd bij de Notaris.

Bestuur van Stichting Rheden Lokaal “Door ons geld lokaal te besteden versterken we de lokale economie en zorgen we voor een divers ondernemerschap. In plaats van bij een grote landelijke keten een cadeaukaart aan te schaffen, is het beter om dit lokaal te doen. Zo houden we de winkelcentra gezellig en in stand. Het is prettiger om door een levendige winkelstraat te lopen, dan tegen leegstand aan te kijken”.

Op woensdag 3 november 2021 lanceerde de stichting de Lokaal Rheden Cadeaukaart. Wethouder Ronald Haverkamp nam de eerste kaart in ontvangst.
Hiervoor stelde de Landwinkel De Munnikenhof in Rheden, haar verwarmde terras en winkel beschikbaar. Wethouder Ronald Haverkamp kreeg de eer om de eerste kaart in ontvangst te mogen nemen en uit te geven in de Landwinkel.

Versterken lokale economie

Deze Cadeaukaart is te besteden bij ondernemers, zzp’ers, kunst en cultuur binnen de gemeente Rheden. Ook voor het bedrijfsleven is de Lokaal Rheden Cadeaukaart een geschikte personeels- of kerst attentie. Een geschenk waarmee je ook een goed doel, namelijk de lokale economie, steunt.

Inlever- & verkooppunten en meer informatie:

Je koopt de Lokaal Rheden Cadeaukaart via de website www.lokaalrheden.nl/cadeaukaart of bij een verkooppunt bij jou in de buurt. (deze worden weergegeven op de website). De cadeaukaart is niet in- of omwisselbaar voor geld, tabak, loten, en in combinatie met andere cadeaukaarten. Bij een aantal ondernemingen, niet zijnde horeca, is inleveren voor alcohol uitgesloten.

Deelnemers gezocht
Ben je ondernemer en wil je meedoen of meer informatie? Kijk op de website www.lokaalrheden.nl/in-verkoop en lees alles over de gratis deelname!

 

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.