DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Digitale kop koffie met de burgemeester

 

Inmiddels duurt de coronacrisis al bijna een jaar. De lockdown en de avondklok vallen sommigen van ons zwaar. De eenzaamheid neemt toe, we missen we het contact met anderen. Onze burgemeester Carol van Eert is benieuwd hoe het met u als inwoner gaat. Hij nodigt u daarom uit om digitaal een kop koffie met hem te drinken. Thee of iets anders mag natuurlijk ook.

Koffiemomenten

Om deel te nemen heeft u een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig. En een lekker kopje koffie of thee bij de hand natuurlijk. Bij ieder koffiemoment kunnen er maximaal 8 mensen aansluiten. Daardoor is er tijd en ruimte voor iedereen in het gesprek.

Burgemeester Carol van Eert: Ik nodig u van harte uit om met mij een kop koffie te drinken. Digitaal, zoals dat helaas past in deze tijd. Ik hoop u te ontmoeten en een laagdrempelig gesprek met u te voeren over hoe het met u gaat, welke zorgen u heeft en hoe u de coronacrisis beleeft.

Data en aanmelden

De digitale koffiemomenten duren ongeveer 3 kwartier. De koffiemomenten zijn op:

  • Woensdag 3 maart 19.30 uur
  • Maandag 8 maart 19.30 uur
  • Vrijdag 19 maart 10.00 uur

Bij het aanmelden kunt u aangeven op welke datum u een kop koffie mee wilt drinken. U krijgt een bevestiging via e-mail, met daarin een link naar de Microsoft Teams bijeenkomst. Bij veel belangstelling, plannen we meer momenten in.

Aanmelden koffiemoment

 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.