DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

GO Harderwijkerweg | UPDATE asfaltwerkzaamheden Fase 2A Harderwijkerweg | wijziging asfaltplanning

 Beste Lezer,

Graag uw aandacht voor het onderstaand B E R I C H T:

Aanbrengen laatste asfaltlaag Harderwijkerweg uitgesteld vanwege wisselende weersomstandigheden.

Het gaat om het gedeelte op de Harderwijkerweg tussen het kruispunt Imboslaan tot het kruispunt Harderwijkerweg-Rode Kruislaan waar de laatste asfaltlaag “de deklaag” niet kan worden aangebracht.   

Door de afgegeven wisselende weersomstandigheden deze week worden de werkzaamheden aan de asfaltdeklaag uitgesteld. Door de harde wind is de gevoelstemperatuur te laag en er zijn regenbuien voorspeld. Het asfalteren van de deklaag is dan niet verstandig, omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn. De onderste lagen zijn minder gevoelig voor de weersomstandigheden en worden wel aangebracht.

Op het weggedeelte tussen het kruispunt Imboslaan tot het kruispunt Harderwijkerweg-Rode Kruislaan zal een tijdelijk snelheidsverlaging van 30 km/h worden ingesteld, daarnaast worden er ook tijdelijke markeringen en andere maatregelen aangebracht.

De Harderwijkerweg tussen kruispunt Geitenbergweg tot het kruispunt Harderwijkerweg-Rode Kruislaan zal in de loop van donderdagmiddag 16 maart 2023 open gaan voor al het verkeer. Het afgesloten deel op de Harderwijkerweg tussen de kruispunten Imboslaan – Geitenbergweg zal in de loop van vrijdagmiddag 17 maart 2023 volgen.

De gemeente Rheden gaat met de uitvoerder NTP Infra op zoek naar een nieuwe datum om de deklaag aan te brengen.

Met vriendelijke groet,
A.W. (Wilco) Zeilmaker

 

Omgevingsmanager NTP GO Harderwijkerweg
M: 06 20 82 06 45
w.zeilmaker@civitron.nl  |  www.civitron.nl
KvK: 54.15.29.09

De informatie in deze email is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Verstrekking aan en door anderen is niet toegestaan. Door de elektronische verzending van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie. Civitron Projectsupport B.V. draagt geen aansprakelijkheid voor het overdragen van computervirussen. Mocht u dit bericht abusievelijk hebben ontvangen dan stellen wij het op prijs wanneer u ons hierover telefonisch bericht en dit e-mail bericht vernietigt. Ons telefoonnummer is 0314-37 30 75. U vindt onze privacyverklaring op: www.civitron.nl/privacyverklaring.pdf. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, u vindt onze voorwaarden op: www.civitron.nl/algemene-voorwaarden.

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.