DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Onderzoek Rheden Spreekt: “Wegwijs in Rheden”

In onze gemeente zijn er allerlei activiteiten, voorzieningen en organisaties op het gebied van sport, recreatie, cultuur, ontmoeting, ontspanning, hulp en ondersteuning. We willen graag weten of inwoners bekend zijn met deze activiteiten en voorzieningen. Alle inwoners kunnen daarom meedoen met het onderzoek via RhedenSpreekt!

Meedoen aan een leuke sportieve of culturele activiteit? Op zoek naar maatjes om bij te kletsen of te helpen met boodschappen? Vervoer regelen als je wat slechter ter been bent? Zo een aantal herkenbare vragen als je bijvoorbeeld vrienden wilt ontmoeten, ouder wordt of actief en vitaal wilt blijven. In de gemeente zijn er veel activiteiten, organisaties en hulppunten waar je terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan dorpshuizen, de bibliotheek, het nieuwe Biljoenbad, de PlusBus, mantelzorgondersteuning of de sport/cultuurvereniging bij jou om de hoek.

Onderzoek

Via een vragenlijst onderzoeken we hoe het staat met de bekendheid van al deze activiteiten en voorzieningen. Ben je er bekend mee? Hoe zoek je naar informatie over activiteiten en voorzieningen? Is deze informatie goed vindbaar voor jou? En is de aangeboden informatie aantrekkelijk genoeg zodat je er gebruik van gaat maken? Met deze informatie wil de gemeente het aanbod beter op jouw wensen afstemmen.

Geef je mening!

Via www.rhedenspreekt.nl kom je bij het online Inwonerspanel “Rheden Spreekt” en vind je een vragenlijst over dit onderwerp. Ben je al lid van het inwonerspanel dan ontvang je automatisch een uitnodiging. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en dat kan tot 3 januari. Kun je de vragenlijst niet digitaal invullen, vraag dan om een vragenlijst per post door te bellen met Moventem:  (0575) 76 02 27. Na het onderzoek krijg je rechtstreeks bericht over de resultaten en wat wij daarmee doen. De gegevens worden alleen gebruikt voor “Rheden Spreekt”. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem.

Bron: gemeente Rheden

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.