DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Hét online evenement over positiviteit en geluk

 
 
 
 
 
 

Herinnert u hem nog?

Jaap Bressers was in 2014 gastspreker tijdens een DELS avond bij De Spelerij.
En ook in oktober 2018 was hij, op voorspraak van DELS, gastspreker tijdens het Ondernemersfcafé van de Gemeente Rheden.

Zijn motto? Positiviteit en Geluk!!! Altijd goed, toch???
 


Beste DELS-leden,

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik een presentatie voor jullie heb mogen verzorgen. Maar dat wil niet zeggen dat ik jullie al vergeten ben! Ik hou er namelijk van om mensen te verrassen. En daarom heb ik een leuk cadeautje voor jou en je collega’s!

Op 24 juli (15.30-16.30 uur) organiseer ik 'Hét online evenement over positiviteit en geluk'.

Met bijdragen van onder andere Guido Weijers, Leo Bormans (auteur The World Book of Happiness) en Olympisch kampioene Bibian Mentel. Ikzelf doe natuurlijk ook mee!
Wij delen onze beste tips en daarna krijgen jullie als allereerste ook nog eens toegang tot hét positieve social media platform ‘Carlosmomentjes’, waar je blijvend aan de slag kunt met positiviteit en geluk.
 


Cadeau voor jou: vrijkaart voor hét online evenement over positiviteit en geluk
 
Na de uitdagende tijd van de afgelopen maanden, waarin iedereen keihard heeft gewerkt, kunnen we allemaal wel wat extra positiviteit en geluk gebruiken. Om je te bedanken voor je flexibiliteit en inzet willen we je graag een kaartje aanbieden voor een unieke gebeurtenis: op 24 juli 2020 vindt hét online evenement over positiviteit en geluk van de Benelux plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Jaap Bressers. Hij heeft ons al eerder geïnspireerd met zijn bijzondere presentatie en de Carlosmomentjes. Op 24 juli delen onder andere Guido Weijers, Leo Bormans (geluksprofessor en auteur World Book of Happiness) en Olympisch kampioene Bibian Mentel hun beste tips. Aansluitend lanceert Jaap het nieuwe positieve social media platform, waarmee je blijvend aan de slag kan met positiviteit en geluk. En wij hebben voor jou een vrijkaart geregeld dat je erbij kan zijn.
 
Het evenement start om 15.30 uur. Een mooi moment om het bijvoorbeeld samen met collega’s te kijken en zo de week positief af te sluiten. Of om fijn vanuit thuis of je vakantieadres in te loggen met een lekker drankje in je hand. Dit wil je niet missen!
 
Er zijn een beperkt aantal kaarten en de belangstelling is groot. Reserveer dus hier meteen jouw plekje: www.carlosmomentjes.nl/cadeautje.
 
Heel veel plezier toegewenst!
 
PS: mocht je onverhoopt die dag niet kunnen, reserveer dan toch. Dan zorgen wij ervoor dat jij een unieke terugkijk-link ontvangt.
 
 





 

U kunt ons steeds benaderen met uw vragen, suggesties of opmerkingen. We zijn er voor u ... maar sterker dan dat: DELS-leden zijn er voor elkaar.   

Website I Contact I Volg ons op Facebook  I Lid worden I  

 





 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.