DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Save the Date: opening Pop-up Store Show It

Graag nodigen wij u uit voor de opening van de Pop-up Store Show It die tot stand is gekomen tussen Kiwanis Club Rheden “De Veluwezoom”en Het Rhedens De Tender in Dieren.

Op 2 november 2019 om 10.00 uur zal de opening van de Pop up Store show It door Wethouder Mevrouw Gea Hofstede en Gouverneur Carel Maass van Kiwanis International District Nederland worden verricht. 
U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen en kennis te maken met  de Pop-up Store Show It. Tot half twaalf serveren de leerlingen van  De Tender, in samenwerking met de leden van de Kiwanis club Rheden, drankjes en zelf gemaakte hapjes uit. De Pop-up Store Show It is tot 15.00 uur open.

In de winkel kunt u snuffelen in de diverse boeken, cd’s, lp’s dvd’s en bieden wij diverse andere artikelen aan. De opbrengsten komen t.g.v. van sociale projecten van Kiwanis.Ook verkoopt De Tender door leerlingen gemaakte artikelen, hiervan gaat 10% naar een Kiwanis project.

Doelstelling en initiatiefnemer Kiwanis club Rheden “De Veluwezoom”is:

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op vele manieren proberen deze clubs met vrijwilligers bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Onder het motto: "Serving the Children of the World" streven de Kiwanis clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur. De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: 'Fun, Friendship and Fundraising'.

Het Rhedens de Tender is:

Een school voor praktijkonderwijs waar de leerlingen goed zijn in het leren door doen. “Pop-up Store Show It is een levensechte, betekenisvolle leer-werk-winkel waar dit leren door doen voor de leerlingen centraal staat. Deze winkel draagt bij aan het behalen van de persoonlijke doelen van de leerlingen om zo uiteindelijk na het volgen van praktijkonderwijs uit te kunnen stromen naar de meest passende en optimale plek op de arbeidsmarkt of vervolgopleiding. 

Wij zien u graag tijdens de opening of op één van de dagen dat de Pop-up Store Show It geopend is en vrijwilligers van Kiwanis en leerlingen van Het Rhedens De Tender u graag helpen en te woord staan.

Met welkome groet

Leden Kiwanis Club Rheden

Leerlingen en docenten Het Rhedens De Tender 

Adres Pop -up Store Show It               

Openingsuren:

Wilhelminaweg 30,

Maandagmiddag:     13.30 – 16.00 uur

6951 DP Dieren

Woensdag:                10.00 – 15.00 uur

Tel. tijdens Openingsuren: 06 82793967

Donderdagmiddag:  13.30 – 16.00 uur

e-mail: popup.store.kiwanis@gmail.com

Zaterdag                     10.00 -  15.00 uur

 

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.