DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

SAVE THE DATE: VIRTUAL REALITY ROADTOUR op dinsdag 6 maart van 16.00 uur tot 19.30 uur DE OMLOOP GEMEENTEHUIS

Aan de DELS-leden,

Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van de gemeente Rheden. 

 

Beste allen,

De komende tijd wordt in de regio Arnhem Nijmegen een roadshow georganiseerd waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een VR-film (virtualreality-film) van de regio Arnhem Nijmegen te zien. De Stuurgroep Investeringsagenda Stedelijk Netwerk Arnhem Nijmegen is de initiatiefnemer van de Roadshow met de virtual realityfilm It takes a keen eye.

Op 6 maart 2018 tussen 16:00 uur en 19.30 uur is het mogelijk om op het gemeentehuis de VR film (6 minuten) te bekijken. Zie onderstaand voor meer info!

Ook jullie leden zijn van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Gemeente Rheden

 

Rachid Haouli

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

SAVE THE DATE: VIRTUAL REALITY ROADTOUR 

OP DINSDAG 6 MAART VAN 16.00 UUR TOT 19.30 UUR

DE OMLOOP GEMEENTEHUIS (1e verdieping).

 

Beste,

Beleef zelf hoe bijzonder de regio Arnhem Nijmegen is met de nieuwe virtual realityfilm It takes a keen eye. In vogelvlucht neemt deze film u mee naar hightech hotspots, verrassende innovaties, bruisende steden en de natuur van onze regio.

Met een speciale bril bent u zelf de hoofdrolspeler in deze 6 minuten durende film en bezoekt u onder meer het Radboudumc, het tuinbouwgebied Next Garden en sportcentrum Papendaal. 

Initiatiefnemer

De Stuurgroep Investeringsagenda Stedelijk Netwerk Arnhem Nijmegen is de initiatiefnemer van de  Roadshow met de virtual realityfilm It takes a keen eye.

Het Gezamenlijk Overleg Regio Arnhem Nijmegen (waar de gemeente Rheden ook bij aangesloten is) ondersteunt dit initiatief van harte.

Buitenlandse bedrijven

Buitenlandse bedrijven zijn onder de indruk van onze regio. We hebben een gunstig vestigingsklimaat. Hierdoor trekken we steeds meer geïnteresseerde bedrijven en investeerders aan. Dat betekent onder meer nieuwe banen, meer bedrijvigheid én innovatie. Voor met name de potentiele nieuwe bedrijven hebben we deze virtual reality film gemaakt zodat zij met onze regio op innovatieve wijze kennis kunnen maken.

 

Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken: “De film belicht onze regio van verschillende kanten. We zijn er trots op dat we op zo’n innovatieve manier onze regio wereldkundig maken.”

 

 

 

 

 

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.