DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Internetpeiling Rhedens Buitengebied is gestart

Beste heer/mevrouw,

De afgelopen maanden bent u door middel van een interview of als deelnemer aan de gebiedsconferentie betrokken geweest bij de totstandkoming van de omgevingsvisie Buitengebied. Inmiddels zijn we toe aan de volgende stap: de start van een internetpeiling. Doet u ook mee?

Internetpeiling

Een deel van de ideeën en oplossingen die tijdens de gebiedsconferentie naar voren zijn gekomen leggen wij door middel van een internetpeiling aan een breed publiek voor. De internetpeiling loopt van dinsdag 21 november tot woensdag 20 december 2017. De resultaten van deze internetpeiling worden, samen met alle andere inbreng die wij al eerder hebben ontvangen, meegenomen in de omgevingsvisie Buitengebied. Een concept van deze visie is naar verwachting in het voorjaar van 2018 gereed. 

Wij nodigen u hierbij van harte uit om te reageren op de stellingen en mee te praten via de website https://rhedensbuitengebied.nl/Praat-mee. Voordat u start met de internetpeiling worden deverschillende functies kort uitgelegd, het meeste wijst zich van zelf. Mocht er toch onduidelijkheden zijn of heeft u op- en aanmerkingen, dan kunt u deze versturen naar dit e-mailadres. 

We horen graag u mening!

Met vriendelijke groet,

Maarten van der Leeden l projectleider Omgevingsvisie Buitengebied 
Domein Ruimte l team Strategie en ontwikkeling  

Gemeente Rheden l Postbus 9110 l 6994 ZJ De Steeg
T (026) 49 76 440 (doorkiesnummer) l M 06 42605080  
(werkdagen van maandag t/m donderdag)

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.