Mijn bedrijf

De pagina waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren

De Spelerij; de wonderlijkste speel- en ontdekplek van Nederland is opgericht door Jos en Riet Spanbroek in 1987. 

Op dit moment werkt Jos achter de schermen aan nieuwe projecten en houdt Riet een oogje in het zeil.
Voor de schermen zet hun zoon Mathijs zich in voor de workshops Schrootstrijd (Scrapheap challenge) en werkt mee in De Uitvinderij; het technieklokaal. De Uitvinderij heeft dit voorjaar een nieuw techniekaanbod ontwikkeld voor basisscholen en brugklassers.

Het bedrijf telt rond de 25 medewerkers die fulltime, parttime, tijdelijk als seizoenmedewerker of bijbaantje bij De Spelerij werken. 

De missie van De Spelerij: bezoekers, jong en minder jong, (weer) laten terugvallen op hun verbeelding. En op hun zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en vindingrijkheid. Dat doen we door de kaders, de vaste lijnen, de grenzen en ander ‘vastigheden’ los te laten en jou in het diepe te gooien. Niet letterlijk natuurlijk, maar we vullen niets voor je in. Je mag het hier helemaal zelf uitzoeken. En uitvinden, ontdekken, achterhalen en oplossen. 

De Spelerij – De Uitvinderij wil bezoekers verbinden door kunst. Want dat is wat je hier aantreft en zelf creëert: kunst gemaakt van sloopmaterialen. Klinkt raar? Dat is het ook. De vreemdste dingen zie je hier en maak je hier. Maar die rare dingen doen iets met je wanneer jij er iets mee doet. Ze gaan bewegen, maken vreemde geluiden, brengen andere rare dingen in beweging. Ze zetten je aan het denken, maken je aan het lachen en laten je versteld staan. Precies zoals kunst bedoeld is.

De Spelerij heeft met 70.000 bezoekers aanbod voor een dagje uit, schoolreis of bedrijfsuitje.

foto

De Spelerij
Veldweg 5, 6952 GX Dieren
T: 0313-413118
W: www.spelerij.nl 
E:  

 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.