Mijn bedrijf

De pagina waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren

Wij zijn OudZuid Ontwerp mediavormgevers uit Dieren. Een creatief bureau voor grafische vormgeving. Sinds 2005 werken wij zelfstandig aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van de schoenmaker in het centrum van Dieren tot de energiereus uit Zwolle tot de educatieve uitgever uit Amersfoort.

Deze gevarieerdheid in opdrachtgevers en dus ook opdrachten vinden wij fijn. Hierin bewijzen wij onze meerwaarde. Scherpe planning, een eerlijke prijs én bovenop de uitvoering zitten. Grafisch ontwerp van een huisstijl, een website of reclamecampagne. Drukwerk, fotografie, een wervende tekst of evenement… wij ontzorgen je met een waanzinnig resultaat. Omdat wij hier goed in zijn en jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit die jíj wenst.

Wij, wij, wij… Wat kletst die gozer nou? Hij werkt toch alleen? Deels waar. OudZuid Ontwerp mediavormgevers versterkt zich maar al te graag met andere vakidioten die inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken van nóg beter werk. Met een groot aanvullend netwerk van fotografen, drukkerijen, website-specialisten en DTP-ers kunnen we elke opdrachtgever maatwerk bieden. We begeleiden zelf het proces van A tot Z. We denken mee in oplossingen, planningen én budget. Op deze manier kunnen wij als zzp-er voor elke opdracht het beste bieden én continuïteit garanderen. Ben je nieuwsgierig geworden?

Kijk dan eens op onze website www.oudzuidontwerp.nl. Daar staat een ruim overzicht van wat wij gemaakt hebben.

Heb je nog steeds interesse? Dan moeten we écht eens afspreken!  Bij jou of gewoon hier aan de Prinsenstraat in Dieren. 

OudZuid Ontwerp mediavormgevers Carlo Polman 
Prinsenstraat 10 6953 BT Dieren 
T: 0313 49 66 57 
M: 06 40 70 51 16 
W: www.oudzuidontwerp.nl
E: 
 
 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.