DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Combinatie Traverse Dieren: Kanaalweg (N786) en Spankerenseweg afgesloten vanaf vrijdag 10 augustus tot en met uiterlijk vrijdag 24 augustus

Beste Lezer,

Werkzaamheden Traverse Dieren en omleidingsroutes
De Kanaalweg (N786) ter hoogte van het kruispunt met de Spankerenseweg is vanaf vrijdag 10 augustus (19:00 uur) twee weken afgesloten voor alle verkeer; er zijn alternatieve routes.

De Kanaalweg (N786) ter hoogte van het kruispunt met de Spankerenseweg is vanaf vrijdag 10 augustus (19:00 uur) tot vrijdag 24 augustus (17:00 uur) afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer richting Spankerenseweg vanaf de N786 (Kanaalweg) en van en naar Arnhem / Apeldoorn wordt omgeleid. Om veiligheidsredenen geldt de afsluiting voor alle verkeersdeelnemers. De afsluiting valt precies in de zomervakantie waardoor er minder hinder is voor de Dierenaren. Na openstelling van het kruispunt zijn de werkzaamheden aan de nieuwe brug over het Apeldoorns kanaal afgerond. Spankeren is via deze brug weer bereikbaar.

Alternatieve routes

Er zijn alternatieve routes ingesteld (zie onderstaand kaartje). Het doorgaande verkeer richting Zutphen en Arnhem volgt de omleidingsroute via de N786-Imboslaan-Harderwijkerweg. Het doorgaande verkeer richting Eerbeek en Apeldoorn volgt de omleidingsroute via de Harderwijkerweg-Imboslaan-N786. Het centrum van Dieren is vanuit Arnhem en Zutphen bereikbaar via de route Harderwijkerweg en Wilhelminaweg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Bedrijven

Bedrijven aan de Spankerenseweg blijven bereikbaar via de Wilhelminaweg, Lindegas en bedrijventerrein Rinaldostraat blijven bereikbaar via de N786 (Kanaalweg) en bedrijventerrein Kanaal 1 & 2 blijven bereikbaar via de omleidingsroute Harderwijkerweg-Imboslaan-N786.

Werkzaamheden bij kruispunt Kanaalweg / Spankerenseweg / Edybrug

De afsluiting is nodig om de werkzaamheden aan het kruispunt Kanaalweg (N786) / Spankerenseweg en de aansluiting op de nieuwe brug over het Apeldoorns kanaal af te ronden. De aannemer brengt de toplaag en de wegbelijning aan. Daarnaast worden onder andere ook een verkeerslichteninstallatie aangebracht.

Met vriendelijke groet,
Wilco Zeilmaker

A.W. Zeilmaker l Omgevingsmanager l Combinatie Traverse Dieren
Postadres I Postbus 8 I 2990 AA Barendrecht
Factuuradres I Combinatie Traverse Dieren I Postbus 8 I 2990 AA Barendrecht
M +31(0)6 20 82 06 45 | w.zeilmaker@civitron.nl

Besix Nederland Branch l Hegeman Beton- en Industriebouw B.V. l Mourik Groot Ammers B.V.

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.