DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Doe mee! Duurzaamheidsfestival '24 Gemeente Rheden - 26 okt

Beste,

Zaterdag 26 oktober organiseert de gemeente Rheden het Duurzaamheidsfestival '24 bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Een inspirerende dag waar we alle duurzame initiatieven binnen de gemeente graag in het zonnetje willen zetten. Doe jij ook mee?

Doel van het Duurzaamheidsfestival ‘24 is onder meer te tonen welke duurzame initiatieven er plaatsvinden binnen de gemeente Rheden, wat de huidige stand van zaken is rondom het burgerakkoord en welke plannen binnenkort tot uitvoering komen. De dag biedt kansen voor bedrijven en initiatieven om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarnaast is het festival gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame toekomst. Samen maken we het verschil.

Graag nodigen wij jou uit om ook deel te nemen aan het festival. Kom je kennis delen op de informatiemarkt, toon je kunde in een presentatie of mini-college, neem bezoekers aan de hand tijdens een workshop of inspireer op geheel eigen wijze. Wij staan voor je klaar met de benodigde faciliteiten en denken graag mee over de uitvoering. Zie

bijgevoegd informatieblad voor meer details. 

Meer informatie over het programma vind je hier" https://www.watisjouwrheden.nl/duurzaamheidsfestival-26-oktober-2024/ en later dit jaar ook in de " Wat is jouw Rheden" app.

Duurzaamheidsfestival 26 oktober 2024

Kom ook zaterdag 26 oktober naar het gratis Duurzaamheidsfestival; Huis, Tuin en Keuken. Op een leuke en makkelijke manier helpt de gemeente Rheden je graag op weg.

www.watisjouwrheden.nl

Enthousiast? We horen graag van je. Mail ons voor 18 juni kort je idee, vraag of opmerking en we gaan ermee aan de slag. Liever telefonisch overleggen? Dionne Aldus is bereikbaar op nummer 06-28026939.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel. 

 

Met vriendelijke groet,
Dionne Aldus
Eventmanager Duurzaamheidsfestival ‘24

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.