DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

DELS schenkt €2000 aan lokale organisaties voor maatschappelijke doelen

DIEREN – Elk jaar doneert de ondernemersvereniging DELS een bedrag van 2000 euro aan lokale organisaties of verenigingen die zich inzetten voor maatschappelijke doelen.

Dit jaar zijn de donaties verdeeld over twee initiatieven die zich inzetten voor de gemeenschap: Stichting Fiets op 1 en de Speel-o-theek Dieren. Deze bijdragen zijn bedoeld om de betrokken organisaties te ondersteunen in hun missie om iets terug te doen voor de bewoners van het DELS-gebied.

 

 

Donaties voor fietsveiligheid en muzikale ontwikkeling

De Stichting Fiets op 1 ontvangt een bijdrage van 500 euro. Deze stichting richt zich op het bevorderen van fietsveiligheid en bewustwording in de regio. Met de donatie van DELS kan de stichting verdere activiteiten ontwikkelen die bijdragen aan een veiligere fietsomgeving voor jong en oud.

De Speel-o-theek Dieren krijgt een cheque van 1500 euro. Deze organisatie, die dit jaar haar 40-jarig jubileum viert, biedt kinderen de mogelijkheid om speelgoed en spellen te lenen. Met de donatie van DELS zullen muziekinstrumenten worden aangeschaft die, net als het speelgoed, uitgeleend kunnen worden aan de leden. Dit initiatief biedt kinderen de kans om hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen, wellicht leidend tot de volgende generatie muzikale talenten zoals Suzan & Freek.

Feestelijke Viering van het Jubileum

De Speel-o-theek Dieren viert haar 40-jarig bestaan met een feestelijke middag op zaterdag 8 juni van 13.00 tot 15.00 uur. Deze mijlpaal zal worden gevierd met een reeks activiteiten voor kinderen en ouders, waar de nieuwe muziekinstrumenten uiteraard ook een plek krijgen. Het evenement biedt een gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en het belang van de speel-o-theek te vieren, terwijl kinderen spelenderwijs nieuwe interesses kunnen ontdekken.

Een jaarlijkse traditie van steun

Het toekennen van fondsen door DELS aan lokale organisaties is een jaarlijkse traditie die steeds een grote uitdaging vormt door de vele waardevolle aanvragen die binnenkomen. Dit jaar hebben de gekozen doelen, Stichting Fiets op 1 en de Speel-o-theek Dieren, overtuigend aangetoond dat hun werk essentieel is voor de gemeenschap en in lijn is met de doelen van DELS om bij te dragen aan het welzijn van de inwoners van het DELS-gebied.

De keuze om de fondsen over twee organisaties te verdelen, weerspiegelt DELS’ betrokkenheid bij uiteenlopende maatschappelijke initiatieven en hun voortdurende inzet om lokale projecten te ondersteunen die een positief verschil maken.

Voor meer informatie over de activiteiten van DELS en toekomstige mogelijkheden voor fondsenwerving, bezoek de website van de ondernemersvereniging of volg hun nieuwsberichten.

 

Bron: rheden.nieuws.nl / DELS schenkt €2000 aan lokale organisaties voor maatschappelijke doelen (nieuws.nl)

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.