DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Beursvloer maandagavond 14 november 2022

Beste ondernemer,

Helpt ook jouw bedrijf het lokale verenigingsleven een stukje aangenamer te maken?

Graag nodigen we uit om met jouw bedrijf tijdens de Beursvloer het lokale verschil te kunnen maken voor verenigingen, stichtingen en andere inwonersinitiatieven in de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal. 

Deze editie van de Beursvloer vindt plaats in Manege De Spreng te Laag-Soeren op maandag 14 november.

Mogelijk heb je al eens sociaal zaken gedaan op de beursvloer en weet je hoe het er aan toe gaat tijdens het dynamische matchuurtje.

Jouw onderneming kan op de beursvloer concreet jullie lokale maatschappelijke betrokkenheid tonen door het verenigingsleven te versterken met de kennis en kunde die jouw onderneming in huis heeft, met materialen die je niet meer gebruikt of andere middelen en faciliteiten die je vrijwilligers gunt zodat ze met hun projecten weer enthousiast verder kunnen en op hun beurt vaak andere inwoners ermee helpen.  

Om afgevaardigden vanuit het verenigingsleven de gelegenheid te bieden jouw bedrijf op de beursvloer zo goed en zo makkelijk mogelijk te kunnen benaderen, reserveren we bij jouw aanmelding desgewenst een promo-sta-tafel met tevens een plek voor een banner.  

We hopen dat je hierdoor nog beter jullie maatschappelijke betrokkenheid kenbaar kan maken en dat de lokale verenigingen en stichtingen op deze wijze zo goed mogelijk kunnen speeddaten met de juiste partij die ze een stukje vooruit helpt in het vrijwilligerswerk.

Aanmelden:

Vertel met wie je komt en wat je graag als hulp wil aanbieden. Oh ja, tijdens de Beursvloer gaat alles als vanzelfsprekend met gesloten beurs.

Graag willen we kort van tevoren de hulpvragen aanreiken zodat je zo concreet mogelijk weet welk verschil je kan maken met kennis en kunde, materialen,

middelen e.a. faciliteiten.

Met plezier vermelden we de deelname van jouw bedrijf op LinkedIn en Facebook.

Fijn om gauw ook je aanmelding te mogen vinden in onze mailbox!

Uitnodigign Doesburg Rhedens Uitdaging nov 2022.png

Met hartelijke groet, 

Maud van Braam - projectleider Doesburg Rhedense Uitdaging

tel.: 06 363 24 778  |  mail: info.doesburgrhedenseuitdaging.nl

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.