DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Voorgenomen werkzaamheden aan de Harderwijkerweg in Dieren

Na de zomer vindt er groot onderhoud plaats aan de Harderwijkerweg in Dieren. Het gaat om het deel vanaf de Imboslaan tot en met de Prinses Beatrixstraat. Namens de gemeente Rheden is Evers Adviesburo betrokken bij de voorbereiding van deze werkzaamheden. Met deze mail wil ik de ondernemersvereniging op de hoogte brengen van de voorgenomen werkzaamheden.

De verhardingsmaterialen in de Harderwijkerweg worden vervangen. Bij deze werkzaamheden wordt de Harderwijkerweg in gedeelten afgesloten. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van woningen en/of bedrijven in Dieren. We willen de overlast zo veel mogelijk beperken. Dit doen we o.a. door het werk in kleine werkvakken uit te voeren, zodat de periode van mindere bereikbaarheid zo kort mogelijk is.

Meer informatie en de ontwerptekening kunt u terugvinden op de website van Evers adviesburo, www.eversadviesburo.nl/Harderwijkerweg. Hier kunt u ook een reactie geven op de ontwerpen.

Op donderdag 3 maart 2022 van 15.00 uur - 18.00 uur staat de Ik buurt mee! keet op het kruispunt Wilhelminaweg/Harderwijkerweg om de plannen toe te lichten.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Bart de Jong

Projectleider

evers adviesburo 
Arnhemsestraat 81
6974 AH  Leuvenheim
T  0575 56 55 92

M 06 33 82 75 36
E  b.de.jong@eversadviesburo.nl
I  www.eversadviesburo.nl

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.