DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Overlijden Henk Reinders

Beste DELS leden,

Ons bereikte het droevige bericht dat 6 april 2021 ons zeer gewaardeerde erelid Henk Reinders is overleden op de leeftijd van 85 jaar. De uitvaart heeft dinsdag jl. in besloten kring plaatsgevonden.

Henk was 30 jaar geleden een van de initiatiefnemers van de oprichting van onze ondernemersvereniging DELS. Gedurende vele jaren actief als voorzitter en bestuurslid van de vereniging, waarbij hij volop aan onze belangen heeft gewerkt.

Henk was een zeer gezien lid van de DELS, en tot het laatst toe nog erg betrokken bij de vereniging. Zoveel als mogelijk is hij samen met zijn vrouw Getty aanwezig geweest bij onze DELS bijeenkomsten Hij kende vrijwel alle ondernemers en organisaties binnen onze gemeente en was altijd erg geïnteresseerd in de medemens. Hij was zeer bedreven om de belangen van onze leden te behartigen. Zijn vurige speech voor de ondernemersbelangen tijdens het 25-jarig DELS jubileum in 2016 staat ons nog zeer bij.

In onze herinnering zal hij voortleven als een vriendelijk en beminnelijk mens. Onze gedachten en medeleven gaan verder uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Namens het bestuur DELS

Robbert Volker

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.