DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Online Banenmarkt WSP Midden-Gelderland 2 maart 2021 van 10.00 tot 13.00 uur

Beste ondernemers,

Op dinsdag 2 maart a.s. organiseert Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland haar eerste Online Banenmarkt! Deze online banenmarkt is bedoeld voor ondernemers, werkgevers, intermediairs en werkzoekenden en vindt plaats op de speciale LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt WSP Midden-Gelderland’. 

Hoe en wat? 

Tijdens de Online Banenmarkt kunnen ondernemers, werkgevers en intermediairs tussen 10.00 uur en 13.00 uur vacatures plaatsen, personeel vinden en direct reageren op cv’s, profielen en (video)pitches. Het is een laagdrempelige manier van in contact komen met werkzoekenden van alle niveaus uit de regio. Werkzoekenden kunnen zich op hun beurt oriënteren op een baan, in contact komen met ondernemers en werkgevers uit de regio, en reageren op passende vacatures. Zij delen hun cv of profiel.

Meer informatie

Zou u zo vriendelijk willen zijn de officiële uitnodiging (zie bijlage) en de bovenstaande links binnen uw netwerk onder de aandacht te brengen? Alvast hartelijk dank en graag tot ziens op 2 maart!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan eerst op: https://www.wsp-mg.nl/home+wsp/wsp+actueel/online+banenmarkt/default.aspx of neem contact met mij op.

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.