DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Met z’n allen van het aardgas af!

Donderdagavond 4 maart van 20.00 tot 21.30 uur organiseren wij in samenwerking met Het EnergieBureau een webinar over de warmtevisie, ook wel de warmtetransitievisie genoemd (WTV). Deze warmtevisie geeft richting aan wáár, wanneer en hoe we in Rheden de komende jaren van het aardgas af gaan. In dit bericht leest u hoe u kunt deelnemen aan dit webinar.

Aardgasvrij in 2040

Over minder dan 10 jaar, in 2030, is het de bedoeling dat de eerste 3.000 bestaande Rhedense woningen een alternatief voor aardgas hebben. Het uiteindelijke doel is om in 2040 100% van het aardgas af te zijn en CO2-neutraal.

Wat wordt er besproken tijdens het webinair

Het webinar wordt georganiseerd in aanloop naar de vaststelling van de warmtevisie door de gemeenteraad, aankomend voorjaar. Naast uitleg over waarom en hoe we van het aardgas af moeten, vertellen we ook welke wijken het meest kansrijk zijn om als eerste de gaskraan te sluiten.
We willen graag weten hoe onze inwoners op dit moment denken over deze belangrijke stap naar een CO2-neutrale gemeente. Tijdens het webinar is er daarnaast ruimschoots de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan dit webinar, meld u dan aan via . U ontvangt dan enkele dagen voorafgaand aan het webinar een e-mail met de link voor de bijeenkomst en een instructie over hoe in te loggen.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.watisjouwrheden.nl 

Bron: Gemeente Rheden

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.