DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

ADVOCATENPRAKTIJK VAN MR VAN DER ZWAN VOORTGEZET DOOR VAN DIJK & VAN ARNHEM

Mr Sander van der Zwan, een van de oprichters van DELS, is sinds 35 jaar werkzaam als de lokale advocaat van Dieren en omgeving. Veel bedrijven en particulieren in onder andere Dieren, Laag-Soeren, Spankeren, Ellecom, Brummen, Eerbeek en Loenen maken gebruik van zijn diensten en zijn bijzonder tevreden over zijn vakbekwaamheid, inzet en persoonlijke betrokkenheid.

Helaas is Sander als gevolg van ziekte sinds maart 2020 niet meer in staat zijn diensten te verrichten. Om hem in deze situatie bij te staan valt Mr Sip van Dijk, vanuit Van Dijk & Van Arnhem, Advocaten, te Apeldoorn, voor Sander in bij het onderhouden van de praktijk en het voortzetten van de zaken. Veel cliënten van Sander hebben al kennisgemaakt met Sip en zijn dochter Else-Marie, die ook als advocaat bij Van Dijk & Van Arnhem werkt.  

De gezondheidstoestand van Sander van der Zwan heeft hem genoodzaakt per eind 2020 helemaal te stoppen als advocaat.

Van Dijk & Van Arnhem zet per 1 januari 2021 de praktijk van Sander in Dieren en omgeving voort. Sip en zijn collega’s zetten zich volledig in om de cliënten dezelfde service te bieden die zij van Sander gewend zijn.

U kunt dus nu bij Van Dijk & Van Arnhem terecht voor uw vragen over onder andere contractenrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. Sip en Else-Marie komen u graag in uw bedrijf bezoeken, zodat u niet naar Apeldoorn hoeft te komen. Ook voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Van Dijk & Van Arnhem is lid van DELS. Else-Marie zal regelmatig een blog op de DELS-website schrijven over een actueel juridisch onderwerp.
De eerste blog vindt u hier.

Contactgegevens:
Van Dijk & Van Arnhem
Advocaten, Soerenseweg 146A
7313EM Apeldoorn
telefoon 055 355 98 99
e-mail:
internet: www.advocaat-dieren.nl 

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.