DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Online bijeenkomsten over windmolens en zonnevelden in gemeente Rheden

In Rheden streven we naar een CO2-neutrale gemeente in 2040. De komende jaren staan in het teken van energiebesparing en het benutten van daken voor zonnepanelen maar dit is niet voldoende. Om aan de energievraag te kunnen voldoen moet de gemeente Rheden ook kijken naar de mogelijkheden van grootschalige opwek van energie uit zon en wind. Dit doen we niet alleen maar samen met u. In het afgelopen jaar heeft u en verschillende inwoner(-groepen) al met ons meegedacht. Daarvoor onze dank. Dit zetten we graag voort. 

Bekijk ook het filmpje over de klimaatopgave waar ook onze gemeente Rheden voor staat!

Online bewonersavond
Omdat het niet mogelijk is om fysiek samen te komen worden er drie interactieve online bijeenkomsten georganiseerd: Maandag 16 november, donderdag 26 november en woensdag 9 december, 19.30- 21.00 uur. 
Wat zijn de mogelijkheden in de gemeente Rheden voor windmolens en zonnevelden? En wat vindt u daarvan? Dat is waar deze avonden over gaan. Er is tijd om vragen te stellen en uw mening te geven.

Aanmelden
Woensdag 11 november staat er een advertentie in de regiobode over de online bijeenkomsten. Aanmelden voor een bijeenkomst is vanaf dat moment mogelijk op de website van gemeente Rheden: www.rheden.nl/energie.

Met vriendelijke groet,

Namens het klimaatteam, Karen Hoorn en Danielle Hunink

" width="150" height="31" apple-inline="yes" />

 

" width="66" height="34" apple-inline="yes" />

 

Volg EnergiekRheden op twitter: @EnergiekRheden

of like ons op Facebook: @EnergiekRheden

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.