DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Kasteel Middachten in kerstsferen

Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere beleveis. Geurende kerstbomen, bloemdecoraties, brandende haardvuren, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een kleinschalige kerstmarkt en live muziek zorgen voor een ultieme kerstsfeer. Daarbij is de lichtjeswandeling in de tuinen terug van weggeweest. Dit jaar is kerst op kasteel Middachten te bezoeken van 11 t/m 15 december 2019.

Het kasteel wordt dit jaar in kerstsfeer gebracht door bloemist / decorateur Sjacco Gerritsen en zijn medewerkers. In alle kamers zijn versierde kerstbomen en decoraties met verse bloemen te bewonderen. De tafel in de eetkamer wordt gedekt met servies uit de collectie van de familie en overal branden de haarvuren.

Kleinschalige, intieme kerstmarkt
In het onderhuis van het kasteel en in de bijgebouwen verkopen standhouders ook dit jaar weer kerstartikelen, handgemaakte kunst- en streekproducten, serviesgoed en kleding, maar ook jam en wildpaté van eigen landgoed. En bezoekers kunnen op het voorplein op de foto met de kerstman. Kijk voor de openingstijden op www.middachten.nl.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh
Bron: StudioRheden.nl

 

 

Uitnodiging 13 december 2019 Middachten

 

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.