DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Vooraankondiging ondernemerscafé Gemeente Rheden 2019

Beste relatie,

Via deze weg wil ik u alvast aankondigen dat het jaarlijkse ondernemerscafé van de gemeente Rheden zal plaatsvinden op woensdag 9 oktober 2019 vanaf 19.00 uur. Je kunt deze datum dus alvast in de agenda reserveren. Vorig jaar was het (wederom) een succesvolle bijeenkomst met een opkomst van ruim 200 Rhedense ondernemers. Zie link voor een verslag van vorig jaar: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/128178/al-met-al-weer-een-zeer-geslaagd-interessant-en-inspirerend-ondernemerscafe/

Ook dit jaar hopen we op een goede opkomst. Alle ondernemers (geselecteerd op basis van de inschrijvingen bij de KVK) uit de gemeente Rheden krijgen een persoonlijke uitnodiging. Deze ontvangt u in de week van 9 september inclusief een aanmeldkaart. Het wordt een boeiende interactieve avond met een interessante spreker.  Vanzelfsprekend wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens het netwerkdeel. 

De locatie is ook inmiddels bekend. Het ondernemerscafé wordt dit jaar gehouden bij Thomassen Transport B.V. uit Spankeren. Een bedrijf dat zich recentelijk op het bedrijventerrein (het voormalige Albany complex) in Spankeren heeft gevestigd. 

Voel je vrij om de mail door te sturen naar je collega ondernemers uit de gemeente Rheden.

Met vriendelijke groet,

Rachid Haouli

Beleidsmedewerker economie, team Beleid

Ambassadeur Global Goal Nr. 17 Partnerschap om doelstellingen te bereiken 

Gemeente Rheden | Postbus 9110 | 6994 ZJ De Steeg

T (026) 49 76 926 / (06) 31 00 14 80

www.rheden4globalgoals.nl

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.