DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Feest stationsgebied Dieren

Zaterdag 16 februari 2019 vieren we dat de werkzaamheden in het stationsgebied van Dieren zijn afgerond. Om 13.30 uur verricht gedeputeerde Conny Bieze een officiële handeling

Activiteiten voor jong en oud

Vanaf 13.00 uur zijn inwoners van Dieren welkom op de feestlocatie rondom het busplein aan de Stationsstraat. In de feesttent zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Onze jongste gasten kunnen schatgraven, in de zweefmolen en er is een springkussen. Voor tieners en volwassenen zijn er fietsclinics,  cabaretvoorstellingen en archeologische vondsten te bekijken die tijdens de werkzaamheden zijn opgegraven. Ook wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Voor onze kleine gasten staan buiten springkussen, zweefmolen en een poffertjeskraam.

Kleurplaat wedstrijd

We nodigen alle kinderen tot en met 12 jaar uit om de kleurplaat ‘Snel en veilig door Dieren’ in te kleuren. De kleurplaten kun je tot 10 februari 2019 inleveren bij het informatiecentrum. Wie weet maak je kans op een leuke prijs. We maken de winnaars worden op 16 februari 2019 bekend.

Aanmelden

Zeker zijn van een plekje bij het schatgraven, fietsclinic en de cabaretvoorstellingen? Meldt u dan snel aan. Voor de andere activiteiten en het bijwonen van deze opening hoeft u zich niet aan te melden.

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: 

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.